Výhoda vlastní tiskárny

Byl u mě zástupce stavební spořitelny a uzavírali jsme spolu novou smlouvu o stavebním spoření. Na tom není nic neobvyklého, takových nebo obdobných smluv ohledně pojištění jste jistě už uzavírali spoustu, ale to co bylo jinak, bylo to, že pán nevypisoval návrh smlouvy propiskou do formuláře, ale vytáhl notebook, vše vyplnil do formuláře v notebooku a pak, a to bylo to překvapení, vytáhl malou přenosnou tiskárnu a všechny potřebné doklady rovnou vytiskl. Pro mě, jako zákazníka to bylo velice výhodné, že jsem měla ihned veškeré dokumenty k dispozici, byly vyplněné čitelně a nemusela jsem čekat, až mi přijdou dokumenty poštou.

tiskárna

Mít v práci počítač, to k němu máte určitě i tiskárnu, ale mít tiskárnu i doma nebo mít dokonce takovou cestovní tiskárnu, jako měl onen pracovník ze stavební spořitelny, to už tak běžné není, přitom pořídit si Canon tiskárna Dumtiskaren nemusí být žádná velká finanční investice. Určitě si vyberete tiskárnu dle vašich potřeb, takže to může být obyčejná levnější tiskárna, kterou si zapnete jednou za měsíc, nebo si koupíte drahou tiskárnu, která bude chrlit stovky papírů denně.

Když kupujete stolní počítač, patří k němu automaticky i monitor, ale tiskárnu to už je něco navíc, co ne všichni kupují, ale napadlo vás třeba někdy, že byste si tiskli sami doma fotky? Na mobily fotíme na dovolené, na výletech, ale málokdy si fotky necháme vytisknout. Tak proč si nevytisknout pár hezkých fotek sami doma, dnešní tiskárny už to hravě zvládnou a foto papír také koupíte v každém papírnictví. A budete se moct pochlubit přátelům lépe, než hledáním fotky v mobilu.

tiskárna

Možná si říkáte, že doma tiskárnu nepotřebujete, ale občas se tiskárna skutečně může hodit. Kdekdo vám může poslat formulář, který budete muset vyplnit a vlastnoručně podepsat, takže jej musíte vytisknout a pak poslat poštou nebo naskenovat. A tady se bez tiskárny neobejdete.